Organik Elektronik Çalıştayı-2

-A +A

TÜBİTAK Marmara Araştırma Merkezi (MAM) Malzeme Enstitüsü Fotonik Teknolojiler Grubu tarafından düzenlenen “Organik Elektronik Çalıştayı”nın ikincisi 23 Kasım 2017 tarihinde gerçekleştirildi.
TÜBİTAK MAM Başkan Yardımcısı Dr. İbrahim Bekar, çalıştayın açılış konuşmasında organik elektronik alanının güncel durumu ile ilgili bilgi aktardı. Konu ile ilgili üniversite öğretim üyeleri, lisansüstü öğrencileri ve firmaların katıldığı çalıştayda, Metin Nil (VESTEL), İbrahim Susin (ARITEKS), Prof. Dr. Ali Çırpan (ODTÜ), Prof. Dr. Canan Varlıklı (İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü), Prof.Dr. Ayşe Gül Gürek (Gebze Teknik Üniversitesi), Doç. Dr. Hakan Usta, Doç. Dr. Ceylan Zafer (Ege Üniversitesi), ve Sermet Koyuncu (Çanakkale 18 Mart Üniversitesi) davetli konuşmacılar olarak çalıştayda yer aldı.
Konuşmacılar organik güneş hücreleri, organik ışık yayan diyotlar ve organik tranziztörler, perovskitler, sensör uygulamalarının yanısıra, konjüge polimer sentezi ve elektro-kromik cihazlar hakkındaki çalışmaları, elde ettikleri sonuçları ve gelinen en son gelişmeler konusunda katılımcıları bilgilendirdiler.

Fotoğraflar

12.12.2017